DESPRE NOI

Experienta noastra se pune permanent in serviciul dumneavostra!

3

Lumea călătorește; prietenii tăi au fost în vară în vacanță pe malul mării; părinții tăi au petrecut o croazieră de vis în jurul lumii; nașii tăi își petrec fiecare vară pe un iaht în mijlocul Mării Mediterane – voi de ce nu încercați să rupeți rutina?

Unde vă este spiritul aventuros, acel imbold Solomonean care să vă facă să vă întrebați ce se ascunde sub valurile turcoaz ale Mării Egee? Unde vă este curiozitatea Freudiană care să vă arunce în mijlocul piețelor colorate și presărate de senzațiile uluitoare vizuale și olfactive ale Bosforului? Unde vă este curajul Ulisean de a plonja de pe o stâncă în valurile învolburate ale mării?

Crezi că sunt lucruri care se fac o singură dată în viață?

Totul are un început și acel început, dacă este presărat cu senzațiile pe care le aștepți, cu siguranță că vă va duce an de an, lună de lună, zi de zi pe tărâmuri speciale, pe nisipul fin al plajelor Grecești, pe pământul sacru al stațiunilor Turcești, pe malurile venusiene ale Coastei Amalfi.

Trebuie doar să spui da!

Spune da și alocă-ți puțin timp pentru a ne contacta și pentru a căuta ofertele care să îți schimbe viața. Vacanța ta de vis, acel nou început este în mâinile noastre, pregătiți fiind de altfel să ți-l oferim.

Suntem empatici și învățăm repede nevoile fiecăruia dintre voi. Știm unde vrei să ajungi încă de la primele cuvinte din conversație. Ne mulăm atât de bine pe dorințele fiecăruia încât reușim să migrăm printre oferte până când vom găsi acea ofertă afrodisiac, cea în care extaticul va transforma sejurul într-un mod de viață, o experiență de neuitat și de povestit lumii.

Alături de Marina Travel, visele chiar se pot transforma în realități experiențiale. Alături de Marina Travel vei putea să investești în dezvoltarea ta personală prin creșterea capacității creative și descoperirea unor noi laturi ale sinelui despre care nu credeai că există. Chiar și dacă vei sta doar în hotel, experiența pe care o vei resimți se va propaga în toți cromozomii ADN-ului tău. Dacă vei avea curajul să pășești afară din hotel, să simți provocarea stațiunii, forfota oamenilor, combinația mereu luxuriantă între localnici și turiști, activitățile extra-vacanțiere, vei beneficia de o mișcare lăuntrică menită să îți schimbe radical trăirile și modul în care înțelegeai atât natura, cât și natura umană.

Marina Travel va dori să aibă o impresie după ce sejurul tău s-a terminat. Va dori să beneficieze de informații la cald cu privire la stările pe care am reușit să ți le creăm, la momentele imortalizate pe o cameră de filmat sau în mintea și în sufletul tău.

Imaginează-ți acum toate cele de mai sus, întâmplându-se cu adevărat.

Și acum fă ceea ce trebuie să faci! Contactează-ne!

MARINA TRAVEL

CONTACTEAZA-NE

FACEBOOK


Pentru a fi la curent cu ofertele noastre va recomandam sa urmariti deasemenea si pagina de facebook Marina Travel


© Copyright 2016 Marina Travel - All rights reserved.